Selecteer een pagina

“Wat knap vertaald, dit was inderdaad het verhaal wat ik wilde vertellen en ik ben erg blij dat het zo goed is overgekomen en vastgelegd” – Netty Leenders, spreekster

Voor vrouwennetwerk VVAO Den Bosch – Tilburg heb ik de maandelijkse meetings samen mogen vatten door visuele notulering. Iedere meeting kwam er een spreekster met een inspirerende talk met de focus rondom vrouwelijke waarden. Hierbij bespraken zij wat het verschil is tussen vrouwelijke en mannelijke waarden. Dat ieder persoon een balans heeft van beide waarden. De spreekster behandelde een onderwerp waarin zij haar verhaal vertelde en welke waarden hierbij naar voren kwamen en hoe deze zijn toegepast.

Visuele samenvattingen

Hierbij schetste ik er op los! Zowel door schetsen op locatie zelf en deze later nog digitaliseren voor de laatste aanpassingen. Deze visuele samenvattingen werden later via de nieuwsbrief doorgestuurd naar alle leden van de VVAO. Vrouwen die er wel waren geweest kregen nogmaals de herinnering aan de talk. Vrouwen die er niet bij konden zijn kregen een beeld van het gesprek dat zij gemist hadden. Als bijkomend voordeel werden zij enthousiast gemaakt om er de volgende keer wel tijd voor te maken!

Dit was een van mijn favoriete projecten om te doen. Ik kon mijn passie voor vrouwelijke waarden combineren met visuele notulering. Daarom ging ik er elke keer ook met veel plezier heen. Hierbij mijn favoriete voorbeelden:

Dus, in plaats van saaie notules verdient jouw opkomende event toch ook een visuele samenvatting? Neem dan snel contact met me op, en ik help je heel graag!