Selecteer een pagina

“We hebben het met de gehele familie gemaakt, wat ontzettend grappig! En ik heb mijn eigenwerkplek ook gespot! :)”

Voor Swinkels Family Brewers mocht ik een puzzel maken om de medewerkers cadeau te doen. Op de drukke puzzel is het hele bedrijf door de grappige verhalen, verschillende biermerken en alle afdelingen uitgetekend tot een complete puzzel. Het was een groot project wat heel erg leuk ontvangen is.

Het leuke aan het communiceren met je medewerkers via zo’n puzzel is dat het heel veel aandacht geeft aan de mensen achter je merk. Medewerkers hebben hun verhalen waarmee zij zich verbonden voelen en die ze waarderen van een bedrijf waar ze werken, door dit te combineren laat je zien dat je deze verhalen net zo waardeert als zij. Swinkels heeft dit goed toegepast door niet alleen hun merken in het zonnetje te zetten maar juist ook te kijken wat nou herkenbaar is voor de mensen, en wat hun beweegt om bij het bedrijf te werken. Zo is het bedrijf een echt familie bedrijf, en de nieuwe werknemers worden bij Tante Corry uitgenodigd aan de keukentafel. Ook organiseert Palm elk jaar de plukfeesten waarbij het hele drop samen komt om de hop van palm te plukken.

De puzzel is geïnspireerd door bekend kunstenaar Jan van Haasteren. Zijn manier van tekenen is een herkenbaar beeld voor veel Nederlanders. Hier is natuurlijk een eigen draai aan gegeven met compleet unieke tekeningen.

Uiteindelijk kregen alle werknemers deze puzzel in het kerstpakket, en de reacties hierop waren echt super positief!

Dus, heeft jouw bedrijf ook zo veel grappige herinneringen en bijzondere werknemers verhalen? Dan help ik je graag om deze te verzamelen en om te zetten in een puzzel!

Puzzel voor werknemers