Selecteer een pagina
Blog & Portfolio

De meerwaarde van visuele communicatie

Door Simia Innovations heeft de afgelopen jaren veel ervaring op gedaan met verschillende projecten in tal van markten. Ik vertel je graag meer over de verschillende projecten en welke voordelen dit voor jouw bedrijf kan hebben.

Complexe meeting visueel vertaald

Complexe meeting visueel vertaald

Met visuele notulering moet je wel tot de kern van het verhaal komen. En dat is juist bij gecompliceerde informatie heel erg belangrijk. Daarbij kan je met visualisatie gemakkelijk verbanden leggen door gebruik van afbeeldingen. Zowel expert als beginner kan aan de hand van de volgende notules het gesprek terug halen en de essentie uitleggen aan een collega. Daarbij zal de talk niet snel vergeten worden! En dat is natuurlijk precies het doel.

Lees meer
Visuele notulering voor vrouwenevent

Visuele notulering voor vrouwenevent

"Wat knap vertaald, dit was inderdaad het verhaal wat ik wilde vertellen en ik ben erg blij dat het zo goed is overgekomen en vastgelegd" - Netty Leenders, spreekster Voor vrouwennetwerk VVAO Den Bosch - Tilburg heb ik de maandelijkse meetings samen mogen vatten door...

Lees meer
Een bedrijfscultuur visualiseren in een puzzel

Een bedrijfscultuur visualiseren in een puzzel

"We hebben het met de gehele familie gemaakt, wat ontzettend grappig! En ik heb mijn eigenwerkplek ook gespot! :)" Voor Swinkels Family Brewers mocht ik een puzzel maken om de medewerkers cadeau te doen. Op de drukke puzzel is het hele bedrijf door de grappige...

Lees meer

Leuk dat je er nog bent!

Dat betekent dat ik jou misschien ook kan helpen bij het overbrengen van je bedrijfsverhaal. Graag bespreek ik dit samen met je! Plan vrijblijvend een gesprek in met mij via Calendly. Ik kijk er naar uit!

Contact

Samen jouw wensen bespreken?

E-mail

info@simiainnovations.com

Telefoon

(0031) 6 526 18 222