Selecteer een pagina
diensten

Visuele communicatie inzetten voor jouw bedrijf?

Bekijk hoe ik jou kan helpen!

VISUELE NOTULEN

Fictief voorbeeld.

01.

Visuele notulering

Ik schrijf en teken mee tijdens een vergadering, evenement of presentatie. Na afloop heb je een compacte, duidelijke samenvatting van alle belangrijke mededelingen. Dit is natuurlijk handig voor afwezigen. Maar ook voor deelnemers, om nog een keer terug te lezen. 

Tarief op aanvraag

02.

Visuele samenvatting

Ik schrijf en teken mee tijdens bijvoorbeeld een cursus of workshop. Zo kun jij je puur richten op de interactie. Ik zorg ervoor dat jouw deelnemers na afloop een begrijpelijke samenvatting hebben van alle waardevolle informatie. Dit is een mooie toevoeging, want door gebruik te maken van visuele communicatie blijft de informatie beter hangen!

Een sessie van een uur + een correctieronde: vanaf € 350,-

Visuele samenvatting

Voor de cursus Capture your interior maakte ik een samenvatting (dit voorbeeld is niet de daadwerkelijke versie).

Animatievideo

Voor DailySucces maakte ik een video met de uitleg van SCRUM werken.

03.

Verbeeldend verhaal

Een introductievideo van jouw bedrijf, een uitleg van een product of werkwijze? Tijdens meerdere sessies gaan we samen op zoek naar de kern van jouw boodschap. Vervolgens bekijken we hoe deze het beste verteld kan worden. Dit kan bijvoorbeeld in een video, op een praatplaat of in een infographic.

Tarief op aanvraag

04.

Illustraties

Heb je afbeeldingen nodig die kenmerkend zijn voor jouw bedrijf of verhaal? Ik maak illustraties die volledig bij jou passen én die indruk maken. Zo herkent jouw doelgroep meteen jouw bedrijf of verhaal!

Tarief op aanvraag

Voor Avans Hogeschoool maakte ik illustraties voor 6 rollen van een business innovator.

 

05.

Meedenk- en brainstorm sessie

Twijfel je hoe je jouw verhaal het beste kunt overbrengen? Of heb je een gaaf verhaal dat gewoon niet in woorden is uit te drukken? Ik denk graag vrijblijvend met je mee over de vormgeving. Hierbij geef ik je een advies over hoe je jouw boodschap overbrengt op een manier die indruk maakt. En vaak teken ik mee, zodat je een visuele samenvatting meekrijgt!

Gratis

FAQ

Kan je in de stijl van mijn Pinterestbord of branding iets maken?

Ja, dat kan zeker! Ik vind het enorm leuk om mijzelf nieuwe stijlen aan te leren. Dus die uitdaging ga ik graag aan. Als je zelf voorbeelden meebrengt kijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

Ik twijfel of ik visuele communicatie ook kan inzetten voor mijn bedrijf.

Ik bespreek graag samen met je wat de mogelijkheden zijn om jouw verhaal over te brengen. Als ik denk dat visuele communicatie niet passend is, zeg ik dat uiteraard ook!

 Blijven de afbeeldingen van jou of mij?

Het auteursrecht van de visuals die ik maak, blijft van mij. Maar je mag er gebruik van maken, zolang je mijn naam erbij vermeldt.

Ik vraag het uiteraard altijd als ik jouw visuals wil gebruiken, bijvoorbeeld voor in mijn portfolio.

Hoe ga je om met privacy(gevoelige informatie)?

Om jouw verhaal te vertellen zal ik ook bedrijfsinformatie opvangen. Als het nodig is, ben ik bereid om een geheimhoudingsverklaring te tekenen.

contact

Samen jouw wensen bespreken?

E-mail

info@simiainnovations.com

Telefoon

(0031) 6 526 182 22